Ulla-Maija Gracen HYVÄN OLON BLOGI

 

Ulla-Maija Gracen hyvänolon BLOGI tuo esille, ajankohtaisia hyvän olon saavuttamiseen liittyviä vinkkejä, itsehoito-ohjeita, alan ajankohtaisia wellness hyvon olon asioita ja kirjoittajavieraiden artikkeleita.

5.8.2013

Wellness ja hyvä olo elämäntavaksi

Muutos on aina positiivista edistystä. Toivon, että nautitte Aromatican uusista kotisivuista.

Alkuperäinen ajatukseni jo 30-vuoden takaa oman aromaterapia urani alussa oli se, että asiakkaani innostuisivat huolehtimaan itsestään niin, että heidän elämänsä olisi jatkuvaa muutosta parempaan.

Aromatican UMG-Wellness terapeuttien ja hoitokoulutusten yksi punainen lanka on asiakkaiden opastaminen itsestä huolehtimiseen. Uudet innostuneet hoitajat vievät tätä itsestä huolehtimisen ja hyvän olon viestiä edelleen asiakkailleen. Se on minulle suuri ilo sillä hektisen elämän rasitteet vaikuttavat meihin jokaiseen.

Tätä asiaa edelleen eteenpäin viemään olemme tänä syksynä aloittamassa uudet hoitoalalle suunnatut eri asiakasryhmiä varten kohdennetut  Wellness – Trainer koulutukset.

Lisätietoja sivultamme syksyn aikana.

Näillä uusilla sivuilla toivonkin voivani välittää pitkän kokemukseni tuomaa ymmärrystä siitä miten jokainen voi edistää omaa hyvän olon kokemustaan ja tehdä itsestä huolehtimisesta elämäntavan. 

Kurkista tänne sivuille aina silloin tällöin, ehkä jokin ajatukseni osuu juuri sinun tarpeeseesi ja herättää sen ilon kipinän josta kaikki hyvän olon liekit syttyvät.

Hymy joka nousee sydämestä on paras tervehdys ja tervehdyttäjä.

Ulla-Maija Grace