Ulla-Maija Gracen HYVÄN OLON BLOGI

 

Ulla-Maija Gracen hyvänolon BLOGI tuo esille, ajankohtaisia hyvän olon saavuttamiseen liittyviä vinkkejä, itsehoito-ohjeita, alan ajankohtaisia wellness hyvon olon asioita ja kirjoittajavieraiden artikkeleita.

Naisen  hyvinvointi           Kirjoittaja vieras   Nancy Sirkiä       27.1.2014

 

Lady Grace sarjan Tension Neckistä upea apu niskakipuun
 

 

Aloitin syksyllä 2012 opiskelut UMG Wellness-terapeutiksi Aromaticassa Turussa.
Samalla tulivat monet Ulla-Maija Gracen kehittämät, eteerisiä öljyjä sisältävät  Aromatica – Wellness ja Lady Grace tuotteet tutuiksi koulutuksissa ja  myös kotona, niitä kokeillessa.

 

Toimin tällä hetkellä varhaiskasvatusyksikön johtajana ja työni on paljolti toimisto-istumatyötä.
Olin koko kuluneen vuoden potenut niskasärkyä, joka pitkäkestoisuudellaan ja kovallakin säryllään oli viedä välillä työkyvyn.
Lääkärissä ja fysioterapeutilla käynnit eivät tuoneet helpotusta.  Ja lääkkeitä, joita niskaani mielellään neuvottiin ottamaan ( mm. 2 vkon kipulääkekuuri) eivät miellyttäneet.

Jumppa ja venytysliikkeet toki toivat hetkeksi hieman helpotusta ja työpisteen tietyt muutokset, mutta kipu säilyi tietynasteisena aina syksyyn asti.

 

Koulutuksissa kokeilin esilläolevia Aromatican tuotteiden testereitä hyvällä seurauksella

Yhtenä näistä ihanista tuotteista kokeilin Tension Neckiä. Kokeilupakkauksesta
ensin koulutuspaikalla Aromatica - Wellneksessä; ja kas muutama minuutti ja särky ja jumiutuminen oli jäänyt taka-alalle. Ostin siitä hetkestä ikioman Tension Neck- rollònin.

 

Helppo kuljettaa mukana ja apu tuli heti

Tämä pikkukaveri seurasikin minua muutaman kuukauden ajan laukussani mukana aina valmiina auttamaan, jos kipuilu sattuisi äitymään jälleen. Tuote yllätti paitsi erityisellä, hämmästyttävällä toimivuudellaan myös riittoisuudellaan.
Ja mikä ihaninta; se hermoja raastava jo persoonaani asti vaikuttanut kipuilu oli jäänyt pois. Tuskin muistin, millaista se oli. Tuote on puhdasta luonnonkosmetiikkaa, kotimaassa Suomen Turussa kehitettyä ja valmistettua. Tuoksu on miellyttävä ja pitää myös muistaa, että tuoksukin itsessään on näissä tuotteissa omalta osaltaan hoitava vaikuttaen limbiselle alueellemme.

Tension Neckiä olen sipaissut myös tarvittaessa tuttujen mm. kipeään niskaan, kyynärvarteen, ristiselkään ja sääreen. Ja kuinka ollakaan joka kerta henkilöt ovat kertoneet, miten kuin taikaiskusta kipuilu lähti jo ensimmäisestä kerrasta taittumaan. Suosittelen lämpimästi!

Nancy Sirkiä
Salo

http://www.aromatica.fi/lg_stressfree1
verkkokauppa: http://shop.aromatica.fi/cat/product_catalog.php?c=60