Kirjoita teksti tähän
Kirjoita teksti tähän

Sport-Fitness, Lihaskuntotuotteet

Lihakset kestävät kovaakin liikkumista paremmin, kun niitä huolletaan hyvin ja systemaattisesti. Kramppimix lievittää sekä vähentää lihaksiston kramppeja ja jännityksiä. Lihasmix auttaa akillesjänne-, nivel- ja lihasvaivoissa sekä kipu- ja nyrjähdysvaivoissa. Kun haluat tehoa suoritukseen ja jaksamista sekä voimaa liikkumiseen, käytä SportPoveria. Suorituksen jälkeen palautuminen nopeutuu ja tehostuu SportBalanssilla.

Harrastat mitä liikuntamuotoa tahansa, pääset Sport–Fitness-sarjalla parempiin tuloksiin ja lihakset voivat paremmin. Sport–Fitness-tuotteiden avulla liikkuminen on helpompaa, hauskempaa ja hyvät tulokset puhuvat puolestaan.

Kramppimix-geeli

Kramppimix-geeli laukaisee nopeasti lihasjännityksiä ja -kramppeja. Se poistaa liikunnan ja jännitysten aiheuttamaa kuonaa lihaksista aktivoimalla aineenvaihduntaa ja edistää näin lihaksen jatkuvaa hyvää toimintaa. Lihaksisto pystyy toimimaan kimmoisasti ja tehokkaasti. Geeli on lämmittävä ja rentouttava.

5125 roll-on 50 ml geeli
5126           60 ml öljy

Lisätiedot verkkokaupasta

Lihasmix-geeli

Lihasmix-geeli on erinomainen apu lihaskivuissa, nyrjähdyksissä, venähdyksissä, akillesjännevaivoissa, iskiasvaivassa jne. Nopea teho ja vaikutus lievittävät lihasten ja nivelten ongelmia. Lihasmix on viilentävä ja samalla hoitava. Käytä Lihasmix-geeliä ja kaikenlainen liikunta tuntuu kevyemmältä.

5127 roll-on 50 ml geeli
5128           60 ml öljy

Lisätiedot verkkokaupasta


 

SportPower-geeli

SportPower antaa suoritukseen voimaa, kestävyyttä, jaksamista ja nopeutta. Se parantaa aineenvaihduntaa suorituksen aikana ja sen avulla lihaksisto pystyy parempaan. Geeli on erinomainen aloittelijan, vaeltajan, tanssijan, maratoonarin, puutarhatyöntekijän, laskettelijan jne. apu jaksamiseen. Käytä SportPoweria 0,5–1 tuntia ennen suoritusta lisäämään puhtia ja keskittymiskykyä suoritukseen.

5120 roll-on 50 ml geeli
 

Lisätiedot verkkokaupasta

SportBalanssi-geeli

SportBalanssi on liikunnasta palautumisen oivallinen apulainen. Rasituksen jälkeen palautuminen tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti. SportBalanssilla lihasten aineenvaihdunta tehostuu nopeasti. Se virkistää ja parantaa myös suorituksen jälkeistä mielialaa.

5121 roll-on 50 ml geeli
 

 


 

Lisätiedot verkkokaupasta