Ulla-Maija Gracen HYVÄN OLON BLOGI

 

Ulla-Maija Gracen hyvänolon BLOGI tuo esille, ajankohtaisia hyvän olon saavuttamiseen liittyviä vinkkejä, itsehoito-ohjeita, alan ajankohtaisia wellness hyvon olon asioita ja kirjoittajavieraiden artikkeleita.

Naisen  hyvinvointi                                                  
 

 Naisten saunaillasta kummunnutta                                           10.2.2014

 

Runsaan viikko sitten olin vieraana naisten saunaillassa opastamassa heitä tekemään itsellensä kasvohoidon ennen saunomista luonnon puhtailla, luomuraaka-aineista valmistetuilla Lady Grace tuotteilla. http://www.aromatica.fi/lg_kasvohoitosarja

Iloisia hyväntuulisia naisia saapui yksin ja pareittain. Puheen sorina ja naurun helähdykset täyttivät kohta tilan. Myöhemmin illalla oli ohjelmassa komea julkkis ihailtavaksi. Uusiin tuotteisiin tutustuminen kiinnosti ja ihastuttavat tuoksut ja tuntemukset toivat lisää hyvää mieltä.

Miten me naiset osaammekaan ottaa tuokiosta kiinni

On hienoa miten me naiset osaammekaan ottaa tuokiosta kiinni, iloita hetkestä ja toistemme seurasta! Lähtiessäni, minulla oli hyvä mieli ja hymy huulilla. Tuli mieleen runo naisen naurusta, jonka kirjoitin bussissa matkatessani kerran Osaava Nainen messuille.

Mikä viettelys, viehätys, voima
naisen naurussa elää
Kupliva ilo, lempeys ja pehmeys
sen soinnuissa helää

naura Nainen, naura Äiti, naura Tytär, naura Mummo

Naura keveyttä aamuun ja lempeä iltaan
se tie suoraan vie tunteiden siltaan
Naura silmiin pilke, välke ja palo
nosta naurun soinnilla kasvoille valo

 

Miksi ilo arjessa on niin haasteellista

Miksi sitten on niin, että emme pääse tähän tunnelmaan arjen tohinassa, työssä tai edes aina kotona? Kukka Laakso http://kukkalaakso.com/   siteerasi kirjoituksessaan Tommy Hellsteniä ja haluan jatkaa tätä hyvän, syvän ajatuksen ketjua edelleen ja kiitän lämpimästi molempia heitä.

”Mikä sitten on ongelma? Se on siinä. että emme näe ihmistä, näemme vain ihmisen suorituksen. Ihmisen syvin tarve on nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi tulemisen tarve. Jos ihminen työssä, sen arvoissa ja sen johtamiskulttuurissa, ei ole keskiössä vaan siellä on hänen välinearvonsa suorittajana, silloin ihminen joutuu panemaan syrjään kaikki ihmisenä olemiseen liittyvät asiat.

Ihminen yrittää keskeyttää ihmisenä olemisen työajaksi. Hän siis astuu syvimmästä tarpeestaan syrjään ja yrittää selviytyä, Ja tämä juuri synnyttää uupumusta, ei työnteko.

Oikea tehokkuus syntyy työnilosta, innovatiivisuudesta ja luovuudesta. Tähän päästään vain syvällisten oivallusten ja muutosten kautta” …suosittelen lukemaan lisää Tommy Hellstenin sivulta; http://www.ihminentavattavissa.fi


Muutos lähtee itsestä

…ja muutos voi lähteä minusta itsestäni. Kukaan muu ei sitä minulle tee. Kaipuu johonkin muuhun on monella, mutta se mitä kaipaa, onkin sitten toinen asia.  Pari viikkoa sitten olin kouluttamassa ryhmää, jonka jokaisen jäsenen tehtävä oli määrittää uusi selkeä päämäärä.

Päämäärä on kuin maalitaulun napakymppi johon tähtää. Päämäärä, johon mennään pienin askelin, osuma kerrallaan. Sinne ei kuitenkaan pääse ilman muita ihmisiä. Suuri mies, Albert Einstein, kiitti ajatuksissaan päivittäin kaikkia niitä ihmisiä joiden ”hartioilla hän seisoi”; häntä ennen eläneet ajattelijat ja tiedemiehet, maanviljelijät jotka kasvattivat hänen ruokansa, he jotka ompelivat hänen vaatteensa jne. kaikki he joita ilman hän ei olisi voinut tehdä omaa tehtäväänsä.

Kiitos tuo hyvää mieltä kiittäjälle ja kiitetylle. Hyvä mieli tuo hymyä ja hymy on maailman nopein face-lift.

Se siis itsehoitovinkiksi tällä kertaa. Tietenkin toivon sinun myös innostuvan kokeilemaan ja ihastumaan Lady Grace Timeless Beauty kasvohoitotuotteisiini.

                                                                                       Iloa arkeesi toivotellen Ulla-Maija

Lisää Lady Grace tuotteista: http://www.aromatica.fi/tuotteet1  
verkkokauppa: http://shop.aromatica.fi/cat/product_catalog.php?c=28

 

    

 

 

0 Kommentit

Kommentoi

Piiloita