Ulla-Maija Gracen HYVÄN OLON BLOGI

 

Ulla-Maija Gracen hyvänolon BLOGI tuo esille, ajankohtaisia hyvän olon saavuttamiseen liittyviä vinkkejä, itsehoito-ohjeita, alan ajankohtaisia wellness hyvon olon asioita ja kirjoittajavieraiden artikkeleita.

 

Hyvät naiset, naisen  hyvinvointi on tärkeää

 

Minulla on sydämen asiana ollut meidän naisten hyvinvointi siitä asti kun itse siirryin tyttöydestä, naiseuteen siitä äitiyteen, yrittäjyyteen, mummouteen ja yhä edelleen. Jokaisessa uudessa vaiheessa kehomme ja tunteemme joutuvat suureen myllerrykseen ja joskus tuntuu siltä että muutokset eivät ole omissa käsissämme.

Kaikenikäiset, kaikenkuntoiset, kaikenkokoiset, kaikenlaiset, kaikissa maailman kolkissa tämä asia koskee meitä kaikkia ja myös kaikkia meidän jälkeläisiämme.

                     Olet tarina, jossa sinä olet Tähti, Tarina ja Tarinankertoja.
                     Ainoa asiantuntija Elämässäsi

Kun kuuntelet mieltäsi, tunteistasi ja kehoasi, jokin sinussa tietää mitä tarvitset. Valinta on sinun.

Hyvinvointi on elämän pituinen matka
Hyvinvointi, hyvä olo ja terveys ovat elämän pituinen matka, jonka me itse rakennamme valinnoillamme niissä puitteissa, joissa kulloinkin olemme. Jokainen tekomme on valinta, tietoisesti tehty tai vain annettu tapahtua ottamatta asiaan kantaa. On oltava rohkea ja tehdä valinnat vaikka ne eivät välttämättä ole helppoja.

Meidän naisten hyvä olo ja tyytyväisyys itseemme, vaikuttaa niin, että läheisillämme  on myös parempi olla. Työt sujuvat paremmin ja ystävät viihtyvät seurassamme ja ne puolestaan edistävät hyvää oloa meissä ja heissä. Naisen hyvä olo ja nauru ovat tarttuvia.

 

Hyvinvoinnin matkalle
Seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana kutsun sinut lukijani matkalle iloisempaan ja eloisampaan terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen. Voimme omalla toiminnallamme aktivoida kehon omia parantavia voimia toimintaan, sillä suurimman osan arjen tuomista ongelmista keho ja mieli pystyvät parantamaan itsenäisesti oikeiden toimintojen tukemana.

Muutos on elämän ehto. Niin kauan kuin muutumme, olemme elossa. Tarkoitukseni on inspiroida muutokseen, joka alkaa jo tänään. Tietoisuus on kaiken lähtökohta, muutosta ei tapahdu jos ei tiedä mitä haluaa muuttaa.

 

Lokakuun 10. päivä 2013 kirjoitin BLOGIINI ”miten ei olla stressaantuneita 1 ja myöhemmin 2”. Ehdotan että kävisit lukemassa sen (viereisestä sivun sisällysluettelosta löydät sen helposta, siis 2013 blogiluettelosta) ja kokeilisit sieltä ensimmäisen harjoituksen. Se on maailman tärkein asia ja sinulla on aikaa siihen.

Ulla-Maija Grace