Laatukriteerit

Aromatica - Wellness tuotteiden vaikuttavina aineina on monen eteerisen öljyn yhdiste, joka  vaikuttaa fyysisesti ihon ja elimistön toimintoihin sekä psyykkisesti mielialaamme hajuaistin kautta.

Kaikki Aromatica - Wellneksen eteerisetöljyt ja kasviöljyt, joita käyteämme tuotteiden valmistamiseen sekä myydään sellaisenaan, ovat valvottua sertifioitua organig laatua. Lotion, voide ja geeli pohjat ovat  Ecosert laatua.

Etteriset öljyt

Eteeriset öljyt ovat 100 % luonnontuotteita. Niitä saadaan kasvien tuoksuvista osista, joko höyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla. Eteerisen öljyn määrä kasvissa on yleensä hyvin pieni, pääsääntöisesti 1-2 %. Ylelliseltä tuoksuvan ruusun kokonaispainosta kuitekin vain 0,02 % on eteeristä öljyä. Kuvaavaa on, että yhden kuorma-auton lavallisesta ruusun terälehtiä saadaan kilon verran eteeristä öljyä.

Ulla-Maija Gracen korkealaatuiset ja huolella valikoidut eteeriset öljyt varmistavat Aromatica - Wellness hoito- ja itsehoitotuotteiden toimivuuden.
Öljyjen ja raaka-aineiden hankinnassa kiinnitetään erityisesti huomiota:

  • kasvin lajikohtaisuuteen 
  • käytettyjen kasvien luonnonmukaisiin kasvu- ja kasvatusolosuhteisiin
  • kasvatusmenetelmiin
  • öljyjen tuotantoon ja tislaukseen 
  • valmiiden öljyjen kemialliseen koostumukseen
  • parasta ennen-päiväyksiin.

Aromatica - Wellness valvoo tuotteidensa laatua. Jatkuva tuotteiden ja tuotantomenetelmien tarkkailu ja käytettyjen raaka-aineiden valvonta varmistavat tuotteiden korkean tasaisen laadun ja vaikuttavuuden.

Tuotteitamme ei ole testattu eläinkokeilla eivätkä ne sisällä GMO-raaka-aineita.