AROMATICA WELLNESS -KOULUTUKSET HOITOALAN AMMATTILAISILLE

Aromatica Wellness-koulutukset ovat hoitoalan ammattilaisille tarkoitettuja lisätyökaluja asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Aromatican tuotteilla toteutetuissa Wellness-koulutuksissa päämääränä on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Teoriaosuuksissa opitaan hoitoaineiden vaikutukset, käytännön työskentelyssä keskitytään hoitotekniikoihin tekemällä ja vastaanottamalla hoitoja parityöskentelynä.
Jokaiseen koulutukseen sisältyy myös asiakkaan itsehoidon ohjaus.

Pääsyedellytykset
Ammatillisiin Wellness-, Beauty- ja Spa-täydennyskoulutuksiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet hoitoalan ammatillisen perus- tai korkeamman tutkinnon. Koulutukset on suunnattu erityisesti terveydenhuollon ammattilaisille, hierojille, kosmetologeille ym.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Oletko kiinnostunut osallistumaan koulutuksiimme tai janoatko lisää tietoa? Lähetä osoitteeseen info@aromatica.fi tarkat yhteystietosi ja kerro, mistä koulutuksesta olet kiinnostunut, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Koulutusajankohdista lisää koulutuskalenterista.

Vartalohieronta 3 pv
Koko vartalon hieronta erikoishieronta asiakkaan tarpeen mukaan valitulla hoitoöljyllä.
Aivan erinomainen Wellness vartalohieronta, jossa hierontamenetelmällä ja Aromatica – Wellness hierontaöljyillä saadaan ainutlaatuinen hyvänolon kokemus: rentoutusta, virkistystä, lihashoitoa, hyvää oloa, jne..
Kokonaisvaltainen tunnin koko kehon hieronta Aromatican Wellness-hierontaöljyillä.
Valitse asiakkaallesi viidestä vaikutusvaihtoehdosta juuri hänelle sopiva hoito.
Perusta Aromatica Wellness hieronnoille ja hoidoille.

UMG-StressiNiskahieronta® 2 pv
UMG-StressiNiskahieronta® on 45 minuuttia kestävä tarkka ja tehokas niskahartia-alueen lihasjännityksiä purkava hoito. Hoitoöljynä käytetään Kramppimix-öljyä. 
Suosittelemme vartalohoitokoulutuksen käyntiä ennen Stressiniska koulutukseen tuloa mikäli vartalohoidot ja lihastuntemus tarvitsevat kertausta.

UMG-JalkaSpa 1 pv
UMG-JalkaSpa hoidon päämääränä on lisätä jalkaterien liikkuvuutta pehmeällä manipulaatiohoidolla, elvyttää verenkiertoa ja hoitoaineiden valinnan mukaan esim. laskea turvotusta, virkistää, lievittää kipuja jne. Hoitoon kuuluu hoitoaineet niin jalkakylpyä, hierontaa kuin jalkasieniäkin varten.

Kiinteyttävä UMG-Selluliittihieronta 1 pv
Selluliittihieronta Aromatican Selluliittihoitoöljyillä on tehokas ja terhakas selluliittia ja senttejä poistava hoito. Hoitosarjan aikana asiakkaalle suositellaan Selluliittigeelien käyttöä nopeuttamaan ja edistämään selluliitin poistumista.

UMG-Hot Stone / Kuumakivihieronta 1 pv
Erittäin rentouttava ja stressiä lievittävä hoito, joka laukaisee tehokkaasti jännityksiä kehosta ja helpottaa kipuja. Hoito myös kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa nesteitä. Tuloksia saadaan nopeasti kolmitehomenetelmällä, jossa käytetään hierontaa, lämpimiä kiviä ja tehokkaita hoitoaineita.

Kasvolymfahoito 1 pv
Kasvojen turvotuksia laskeva, ihoa kirkastava luonnon aineisiin pohjautuva kasvojenhoito sisältää Kasvolymfahieronnan ja siihen liittyvät hoitotuotteet puhdistuksesta viimeistelyyn. Hoito toteutetaan AromaTurvenaamiolla, ihon laadullisuutta tukevalla Kasvovedellä, Kasvolymfa öljyllä  ja AromaTyrnivoiteella.

Aromaturvehoidot 
Aromaturvehoidot-koulutuksessa aroma vartalo- ja -kasvoturpeita opastetaan käyttämään erilaisissa hoitotilanteissa yhdistämällä niitä esim. selluliittihoitoon tai JalkaSpa-hoitoon luomaan asiakkaalle lisää elämyksiä ja hoidon nautintoa.

Ruusuhoito 1 pv
Ruusuhoidossa keskitytään oppimaan koko kehon ja kasvojen hyvää oloa tuottava ruusuinen hemmottelu.

Lady Grace vartalo ja kasvohoidot

Body Silk vartalohoito 1pv
Exclusive Lady Grace Body Silk vartalohoito vastaa vaativan nykyaikaisen naisen tarpeisiin. Ylellisen hemmotteleva ja rentouttava hoito sopii esim. stressin lievitykseen, univaikeuksia helpottamaan, energiaa antamaan, hormonaalisia oireita tasapainottamaan jne. 75 minuuttia kestävässä hoidossa käydään koko vartalo läpi päästä varpaisiin. Asiakkaalle valitaan hänen tarpeisiinsa soveltuva ylellinen Lady Grace hoitoöljy;  Elvyttävä Energy Boost, Tyynnyttävä Stress Free tai Turvotuksia laskeva Fluid Balance.

Timeless Beauty kasvohoito 1pv
Ylellinen tehohoito kasvojen ja kaulan alueelle. Se pyyhkii pois rasituksen ja väsymyksen merkit kasvoilta ja palauttaa terveen hehkun iholle. Lady Grace tehoaineet ravitsevat, kirkastavat ja kiinteyttävät ihoa. Lopputuloksena on samettisen pehmeä ja kauniin heleä iho.
Kokonaisvaltainen hoito vapauttaa arkipäivän jännityksistä ja kohottaa mielialaa.

Todistus
Koulutuksesta saa osallistumistodistuksen

Sertifikaatti
Suosittelemme hoitomenetelmien kertausta/näyttöä 4-5 kk kuluttua koulutusjakson jälkeen. 
Näytöllä vahvistetaan varmuutta hoitotekniikassa ja –tuotteissa sekä asiakkaan itsehoito-ohjauksessa.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Oletko kiinnostunut osallistumaan koulutuksiimme tai janoatko lisää tietoa? Lähetä osoitteeseen info@aromatica.fi tarkat yhteystietosi ja kerro, mistä koulutuksesta olet kiinnostunut, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Katso koulutusten hinnat ja ajankohdat koulutuskalenterista.