AROMATICA WELLNESS -KOULUTUKSET

Aromatica Oy:n toimiala on korkeatasoisten hyvinvointipalvelujen kehittäminen, kouluttaminen ja valmentaminen sekä holistiseen ihmiskäsitykseen pohjautuvien, fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia, lisäävien tuotteiden kehitys ja valmistus sekä koulutus.

Aromatican koulutukset ovat ainutlaatuisia kokonaisuuksia, jotka sisältävät ammattitaidolla toteutetun koulutuksen lisäksi korkealuokkaisia terapiakäyttöön ja itsehoitoon sopivia tuotteita.

Koulutukset ovat tarkoitetut alan ammattilaisille (teveydenhuollom, kauneusalan hieronnan)ammatilliseksi lisäkoulutukseksi sekä kuten UMG-Wellness terapeuttikoulutus myös uuden ammatin hankimiseksi, jolloin on suoritettava myös terveydenhuollon osioita.

UMG -Wellness-terapeutti koulutuskokonaisuus Antaa erinomaisen pätevyyden toimia mm. kylpylöissä, hoitoloissa ja itsenäisenä yrittäjänä.

IFA Diploma in Professional Essential Oils Therapy –koulutus, kansainvälistä alan huippukoulutusta, IFAN opetusuunnitelman mukaan

Aromatica – Wellness SPA / hoidot, ammatilliset lisäkoulutukset hoitoalan ammattilaisille.

UMG-Diplomiaromaterapeuttitutkinto, terapeutin tieto-taitoa syventävä jatko UMG-Wellnessterapeutti koulutukseen.

UMG – Wellness trainerkoulutus, mm. liikuntaan Sport – Fitness alalla, naisen hyvinvointiin, seniorien hyvinvointiin ja vanhustyö- alojen tarpeisiin

Opiskelu ja valmentautuminen Aromatican ryhmissä lisää ammattitaitoa, aktivoi, antaa käytännön työkaluja sekä mahdollistaa uusia näkökulmia ja ratkaisuja.

Koulutuksissa käytettävät ammattikäyttöön ja itsenhoitoon tarkoitetut UMG-Wellness- ja Lady Grace -hoitotuotteet ovat eko-laatua ja Pro Luonnonkosmetiikka -laatuluokkaa.

Monipuolisesta tarjonnasta voit valita yksittäisiä koulutuksia tai suorittaa kokonaisen koulutusohjelman. 1-3 päivän mittaisina moduuleina sekä etäjaksoina toteutettuna koulutukset sopivat myös työn ohella opiskeluun.

Sivupalkista löydät koulutusohjelmat. Koulutusten hinnat ja ajankohdat löytyvät koulutuskalenterista.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää koulutusohjelman lopussa olevasta linkistä.

Aromaterapiassa uutta maailmalla ja Suomessa

IFA Diploma in Professional Essential Oils Therapy -koulutus 

IFA:n (International Federation of Aromatherapists) Diploma in Professional Essential Oils Therapy koulutuksen opetussuunnitelma on rakennettu kansainväliseksi ympäri maailmaa toteutettavaksi.     Ulla-Maija Grace toteuttaa kyseistä koulutusta ensimmäisten joukossa maailmassa. EU:n määrittämässä koulutuksen tasojärjestelmässä se vastaa NVQ5 tasoista tutkintoa ja on siis sisällöltään ammattikorkeakoulun erikoisammattitutkinnon tasoa. Koulutuksen kokonais-tuntimäärä on 725 h, josta lähiopetusta 210 h. Professional Essential Oils Therapist (PEOT) voi työskennellä Eteeristen öljyjen kanssa mitä moninaisimmissa ammatillisissa tehtävissä. 

Pääsyedellytykset
Tämä laaja-alainen koulutus on kattava ammattilaisille tarkoitettu tieto- ja taito kokonaisuus. Siihen voivat osallistua esim. terveydenhoitajat, sairaanhoitajat, fysioterapeutit, terveydenhuollon- ja kosmetologikoulujen opettajat, kosmetologit, UMG-Wellness Terapeutit ja UMG-Diplomiaromaterapeutit. Myös LKL:n tai korkeammat terveyden huollon opinnot tai IFA:n anatomia, fysiologian ja tautiopin suorittaneet, voivat osallistua (todistus suorituksesta tarvitaan IFA:n tutkintoon tullessa)  Eteeristen öljyjen käyttö hoitavina aineina ja osana hoito- hyvinvointi- ja kauneusalan tuotteita, asettaa ammatillisia vaatimuksia niiden käyttäjille, kouluttajille ja tuotekehittäjille.  

UMG-Wellness terapeuttikoulutus
Luonnon Lääketieteen Keskusliitto LKL.fi:n rekisteröity koulutus

UMG-Diplomiaromaterapeutti-kokonaisuus on IFA:n hyväksymä ja rekisteröimä.

Kuvagalleria koulutuksista