Ulla-Maija Gracen HYVÄN OLON BLOGI

 

Ulla-Maija Gracen hyvänolon BLOGI tuo esille, ajankohtaisia hyvän olon saavuttamiseen liittyviä vinkkejä, itsehoito-ohjeita, alan ajankohtaisia wellness hyvon olon asioita ja kirjoittajavieraiden artikkeleita.

Naisen  hyvinvointi

 

Kehon puhdistusta ja virkeyttä helposti yksinkertaisesti

 

Päivät pitenevät ja kevät on varmuudella tulossa. Mediat tarjoavat laihdutusohjeita ja erilaisia ruokavalioita jokaisen tarpeeseen. Uusiutuminen ja virkistyminen voi kuitenkin olla muutakin kuin painonpudotusta.


Muutoksia pienin askelin

Tukkoisen tuntuinen keho ja iho kertoo aineenvaihdunnan elvyttämisen tarpeesta. Pysyvämpään elpymiseen tarvitaan muutoksia elämäntavoissa, joista ongelmat ovat aiheutuneet. Helpot, pienet edistysaskelet auttavat muutoksia tulemaan osaksi jokapäiväistä elämää ja hyvä olo ja hyvinvointi kasvavat.


Kehon puhdistusta ja virkeyttä helposti yksinkertaisesti

Selluliitin kertymisen yksi syy on naisen hormonaalinen toiminta. Tarvitaan aineenvaihdunnan elvyttämistä, joka myös tukee ja tasapainottaa hormonikiertoa.

Aromatica-Wellness on kehittänyt kehon puhdistukseen tai kevätsiivoukseen, selluliitin poisto geelit, jotka aktivoivat aineenvaihduntaa hormonaalista toimintaa tukien.

Ne elvyttävät lymfankiertoa, mikä puolestaan edistää nesteen- ja kuona aineiden poistoa. Kevyt ihon kuorinta kintaalla tai harjalla ennen geelien paikallista käyttöä aktivoi pintaverenkierron ja edistää ihon uusiutumista. Geeleissä on huomioitu myös mielialan vaihtelut kierron eri vaiheissa kohottamaan mielialaa ja virkistämään yleisesti.


Selluliitti ei ole sama kuin liikalihavuus

Selluliitti on soluvälitilaan kertynyttä aineenvaihdunta tuotosta jota lymfa tai laskimokierto ei jostain syystä ole saanut poistettua. Istumatyö, vähäinen liikunta ja huonosti sulava ravinto johtavat aineenvaihdunnan heikkenemiseen. Kun käytät Selluliittigeelejä, painon pudotusta tapahtuu sen verran kuin kudoksessa on selluliittia tai runsaasti ylimääräistä nestettä. Mikäli on tarve painon pudotukselle, tarvitaan myös ruokavalion hallintaa ja hidas suolen toiminta on syytä saada aktivoitua hyvän ravintokierron edistämiseksi.

Tueksi olemme lisänneet selluliittihoitogeeli pakkaukseen puhdistavan ja keventävän ravinnon ohjeita sekä vinkkejä helppoon hyötyliikuntaan.
 

Ulla-Maija Grace
 

Kiinteyttäväy Selluliittigeelit lisää:http://www.aromatica.fi/kiinteyttavat-selluuliittituotteet 
Verkkokauppa:http://shop.aromatica.fi/cat/product_catalog.php?c=57
Jälleenmyyjät:http://www.aromatica.fi/jall_hoitolat