Ulla-Maija Gracen HYVÄN OLON BLOGI

 

Ulla-Maija Gracen hyvänolon BLOGI tuo esille, ajankohtaisia hyvän olon saavuttamiseen liittyviä vinkkejä, itsehoito-ohjeita, alan ajankohtaisia wellness hyvon olon asioita ja kirjoittajavieraiden artikkeleita.

Keho korjaa itsensä nopeasti kun se saa oikeanlaista apua.


Haluan aloittaa tämän uuden vuoden ylistämällä luonnon kykyjä hoitaa asiat parhain päin kunhan annamme sille mahdollisuuden ja oikeanlaista tukea.

Joulun alusviikon touhuissa kuvittelin säästäväni aikaa kurkottaessani nostamaan joulutavaroita korkealle kaapin päälle.  Keikkuen kiikkerästi vähän huteran tuolin reunalla, minä putosin pyrstölleni! Samassa rytinässä selkä ja takaraivo saivat melkoisen täräyksen.

Lopulta, kun pääsin ylös, totesin että käveleminen ei enää ollutkaan itsestäänselvyys.  Selkä ei halunnut olla suora ja kipu oli melkoinen. Tuli siinä monenlaisia ajatuksia joulun vietosta suht’ staattisesti paikoillaan.

 

Ei edes mustelmaa seuraavana päivänä

Häntäluu on yksi vähiten huomiota saava luu kehossamme, paitsi sitten kun sen päälle suoraan putoaa n. 1.5 metristä! Kerran aikaisemmin n. 20 vuotta sitten olen pudonnut samalla tavalla, mutta vielä korkeammalta, joten tiesin mitä tuleman pitää. Onneksi meillä on nyt Lihasmix, silloin sitä ei ollut ja tuskailin liikkumisen kanssa melkoisen pitkään.

Tällä kertaa pystyin seisomaan suorassa jo seuraavana päivänä ja Lihasmix-geelistä tuli muutaman päivän kuluessa ihan ”maailman paras juttu”. Käytin sitä säännöllisesti noin 3-5 tunnin välein kun tarve ilmeni. Lihasmix on yleisesti virkistävä, sen sisältämän piparmintun ansiosta ja yöuni on kuntoutumisessa ehdottoman tärkeää, joten käytin vielä varmuudeksi Sweet Dreams;ia ja nukuin hyvin.  Aamujäykkyys hoidettiin pois Lihasmixillä ja kävely sujui mukavasti kunhan tahti oli tasaista. Odotin molempien pakaroiden olevan sinisiä seuraavana päivän, mutta ei mitään. Olin aivan hämmästynyt, vaikka tunsinkin tuotteiden toimivuuden. Lihasmix-geelin tehokuuri levon kanssa oli toiminut.


Heti liikkumaan

Liikuin niin paljon kuin siedin. Se on mielestäni tärkeää vaikka kudos onkin ärtynyt, niin että lymfa saa kuljetettua pois vaurion aiheuttaman kuonan ja kuntoutuminen edistyy.

Uuden vuoden aaton tanssit sujuivat hienosti ja jooga onnistuu aamulla ilman vaikeuksia (mitä nyt pieniä nipistelyjä takareisissä ja pakaroissa). Hymy nousi huulille kun vaikein valitsemani asana ei tuottanutkaan ongelmia.

Jälleen kerran hämmästelen ja kiitän kehomme kykyä korjata itsensä vain pienellä tuella meiltä.

 

Iloa, valoa ja menestystä alkaneelle vuodelle 2014 toivottaen
Ulla-Maija

 

Tuottesta lisää: http://www.aromatica.fi/sport
Verkkokauppa: http://shop.aromatica.fi/cat/product_catalog.php?c=56
Aromatica- Wellness jälleenmyyjät: http://www.aromatica.fi/jall_hoitolat