Ulla-Maija Gracen HYVÄN OLON BLOGI

 

Ulla-Maija Gracen hyvänolon BLOGI tuo esille, ajankohtaisia hyvän olon saavuttamiseen liittyviä vinkkejä, itsehoito-ohjeita, alan ajankohtaisia wellness hyvon olon asioita ja kirjoittajavieraiden artikkeleita.

Tea-TreePlus neste ihon ongelmiin            6.4.2014

 


Hyvä apu matkoilla ja kotona
Ihomme on kehomme suoja ulkoisilta haitoilta silloin kun se on terve ja vahva.  Terveen ihon pinnalta voi  pestä

pois siihen joutuneita haitallisia tai epämiellyttäviä aineita; likaa, bakteereita, saasteita jne. Siihen kohdistuu jatkuvasti ulkoisia rasituksia, kolhuja, hiertymiä, ärsytystä, jotka aiheuttavat kutinaa, karvastelua, tulehduksia, infektioita, vesikelloja jne.

Rikkoutunut tai vaurioitunut iho ei pysty tekemään suojelevaa tehtäväänsä vaan aiheuttaa kehossa  hälytystilan ja valtavan aktiviteetin puolustamaan vaurioitunutta kudosta ulkoisilta uhkilta.  Hyvä ensiapu puhdistamisen jälkeen on Aromatica – Wellness sarjan Tea-TreePlus neste http://www.aromatica.fi/tea-treeplus-  , joka tukee kehon toimintoja ja edistää ihon omaa uusiutumismekanismia .

Helppo käyttää
Tea-TreePlus neste on suihkepumpun ansiosta helppokäyttöinen. Sitä voi suihkuttaa suoraan ongelmakohtaan puhtaalle iholle tai suihkaista vanutyynylle ja pyyhkäistä kevyesti arkaa kudosta. Se sopii aknenäpyistä, hyttysen puremista kutiavaan hiuspohjaan, kengän hiertymistä halkeileviin kantapäihin ja moneen, moneen muuhun ihon hoitoon.

Turvallinen käyttäjätestattu kasviperäinen tuote, joka toimii aina
Tea-TreePlus neste sopii kaikille. Vaikuttavien aineiden koostumussuhteet ovat juuri oikeat. Ne tekevät siitä   nopeavaikutteisen, tehokkaan ja turvallisen käyttää. Se lievittää kutinaa, lauhduttaa kipua, voi kirvellä vähän ja maistua pahalle, mutta auttaa välittömästi.

Mihin sitä kannattaa käyttää
Tea-TreePlus on hyvä pitää aina mukana omia ja muiden tarpeita varten. Se on välttämätön osa kodin ja auton ensiapu-pakkia.  Lemmikkien iho-ongelmiin sen koostumus on myös riittävän lempeä. Sitä voi käyttää haljenneisiin kantapäihin, varvasvälihiertymiin ja tulehduksiin, kynsinauhatulehduksiin ja myös kynsisieniin (vaatii pitkäaikaista käyttöä). Tea-TreePlus auttaa kaikenlaisissa  ihon tulehduksissa. Naarmut ja haavaumat, ientulehdukset, suun aftat,  finnit ja paiseet lievittyvät myös sillä. Tea-TreePlus sopii myös käsidesiksi kuivattamatta ihoa.  Odottaville ja imettäville äideille ja vauvoille sitä ei kuitenkaan suositella käytettäväksi

Tea-TreePlus koostuu hyvistä raaka-aineista, joilla on tehoa.
Tea-treePlus koostuu parhaista saatavilla olevista raaka-aineista ja niiden erinomaisesta yhteisvaikutuksesta.  Aidot korkealaatuiset eteeriset öljyt ovat asiantuntevasti käytettynä luonnon lahja ihmisille. On hyvä voida hyvin!

Ulla-Maija Grace

Jälleenmyyjät: http://www.aromatica.fi/jalleenmyyjat 
Verkkokauppa: http://shop.aromatica.fi/cat/product_catalog.php?c=54

 

Tea-Tree

Lavendula angustifolia
 

Chamaemelum nobile