Luennoitsijat Hyvinvointia Naiselle 20-vuotta Juhlaseminaarissa

 

Ulla-Maija Grace: LLSA, IScB, johtaja, aromaterapeutti, kirjailija, kouluttaja.

http://www.aromatica.fi/cv

Ulla-Maija Grace on työskennellyt eteeristen öljyjen parissa 30-vuotta Englannissa, Suomessa ja maailmalla. Hän on kehittänyt kaikki Aromatica - Wellness hoitokonseptit ja koulutuskokonaisuudet, hoitotuotteet ammattikäyttöön sekä itsehoitoon.
Ulla-Maija on kirjoittanut kirjoja ammatilliseen käyttöön ja myös itsehoidolliseen tarpeeseen, joista viimeisin Wellness Hyvän Olon kirja, Kustannusosakeyhtö  Tammen kustantamana,  on erityisesti ohjattu naisten hyvin voinnin edistämiseen. 

Ulla-Maija on kansainvälisesti arvostettu eteeristen öljyjen ja hyvinvoinnin asiantuntija ja suosittu luennoitsija mailmalla ja koti-Suomessa.
Seuraavat luennot ovat syksyllä syyskuussa Dublinissa
www.botanica2014.com ja lokakuussa www.isna-mse.org Hämeenlinnassa.

Ulla-Maijan cv http://www.aromatica.fi/cv

 

Maija Grace Aikuisliikunnan ohjaaja, FISAF personal trainer, lähihoitaja, aromaterapeutti

www.maijagrace.net
 
Maija Grace on työskennellyt yrittäjänä vuodesta 2004 ja liikunnan parissa kymmenkunta vuotta, pääasiassa ryhmäliikunnan ohjaajana. Maija on erikoistunut tanssiliikuntaan, joka on erityisen lähellä hänen sydäntään. Ennen ryhmäliikuntaan siirtymistä Maijan työ on ollut pääpainotteisesti hoitoalalla sekä lähihoitajana, että kosmetologina ja aromaterapeuttina.
Wellness & Fitness Maija Grace tarjoaa tänä päivänä laadukkaita liikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja ravinto- ja ravintolisäneuvontaa Turun seudulla. Yritys tarjoaa myös edelleen aromaterapiapalveluita Sauvossa, Maijan kotipaikkakunnalla.
Maija on erityisen tunnettu yhtenä Suomen ensimmäisistä Zumba®-ohjaajista ja hän on toinen Suomen kahdesta erikoiskoulutetuista "jammereista" (Zumba® Choreography Specialist - ohjaajien kouluttaja).
 

Marjukka Karttunen


Marjukka Karttunen on turkulainen, kahden kauden ex-kansanedustaja, kasvatustieteiden maisteri ja yrittäjä. Työ on aina ollut hektistä. Eduskuntavuodet menivät sukkuloidessa Turun ja Helsingin väliä ja ralli jatkui samaa rataa seuraavat kolme vuotta hänen työskennelleensä Yrittäjänaisten Keskusliiton toimitusjohtajana.

Naiset valitsevat yrittäjyyden keskimäärin noin 40-vuotiaina, ja syy alan vaihtoon useinmiten on halu hallita elämäänsä. Näin kävi tässäkin tapauksessa. Perheessä Marjukan toinen lapsi oli alakoululainen ja toinen alkoi jo murkuttaa. Tyypillisestä tässä elämänvaiheessa naiselle on, että samalla roolit vaihtumat myös suhteessa omiin vanhempiin ja alkaa heistä huolehtimisen jakso.

Tärkeintä on huolehtia omasta kunnostaan ja jaksamisestaan. Työlle, levolle, ystäville ja harrastuksille on löydyttävä aikaa. Väsyneestä äidistä ei ole kenellekään iloa.  

 

Liisa Salmenperä Terveystieteden tohtori, psykoterapeutti, seksuaalineuvoja, työnohjaaja

www.liisasalmenperä.com

Teen paljon työtä erityisesti naisten kanssa psykoterapia vastaanotollani mutta myös toimiessani työnohjaajana, koska toimin terveys-, sosiaali- ja opetusaloilla pääsääntöisesti. Olen pitkään ohjannut sopeutumiskursseja puolisonsa menettäneille sekä eron kokeneille iäkkäämmille henkilöille, joista pääosa on ollut naisia.

Nykyisin teen paljon töitä psykoterapia-asiakkaitteni kanssa valokuvaterapian avulla, mutta myös työyhteisöjen kanssa esim. digitaalista tarinankerrontaa hyödyntäen.
Olen valokuvaterapia menetelmäohjaaja myös koulutukseltani.

Kokemus aromaterapian parissa: aloitin  vuonna 1991  tulemalla ekaan koulutukseen ja siitä se sitten alkoi tämä yhteinen taival monella eri tasolla välillä laantuen ja välillä virkistyen, mutta koko ajan kuitenkin elävänä pysyen. Itse (sekä perheeni) olen käyttänyt siitä lähtien eteerisiä öljyjä kaikkiin mahdollisiin vaivoihin ja sairauksien estoon sekä parantamiseen ja olen käyttöön erityisen tyytyväinen.

 

Sirpa Pietilkäinen   www.sirpapietikäinen.net


Sirpa Pietikäinen toimii europarlamentaarikkona. Hän työskentelee parlamentin talous- ja raha-asioiden, ympäristö- ja kansanterveyden sekä tasa-arvoasioiden valiokunnissa.  Pietikäinen on ollut kansanedustaja vuosina 1983-2003, ja ympäristöministeri vuosina 1991-1995. Järjestötasolla hän toimii parhaillaan mm. Globe EU:n puheenjohtajana, eurooppalaisen Alzheimer-järjestön johtokunnan jäsenenä sekä Viherympäristöliiton puheenjohtajana.