Aromatica – Wellness hoitokonsepteja

Ulla-Maija Gracen kehittämiä rentouttavia hierontoja, virkistäviä hoitoja ja täsmäiskuja muun muassa selluliittia vastaan – Aromatican tuotteilla toteutetut Wellness- ja Beauty-hoidot tähtäävät hyvään oloon. Siksi esimerkiksi jopa 80 % suomalaisista kylpylöistä luottaa niiden tehoon. Aromatican hoitoja tehdään kylpylöiden lisäksi hoitoloissa ympäri Suomen.

Rentoudu siis lempeässä hieronnassa, helli itseäsi taivaallisessa kasvohoidossa tai anna jalkojesi kaunistua taitavissa otteissa; Aromatican tuotteilla toteutetut hoidot tekevät sinulle hyvää.

Wellness-hoidot

Wellness on hyvää oloa, hyvinvointia, itsestä huolehtimista ja omien tarpeiden tunnistamista. Hyvä olo ja hyvinvointi syntyvät kehon ja mielen harmoniasta. Aromatican Wellness-hoidot tähtäävätkin kokonaisvaltaiseen hyvään oloon ja hyvinvointiin. Ne ovat Ulla-Maija Gracen kehittämiä monipuolisia hoitokokonaisuuksia, joiden teho perustuu lempeästi lihaksia muokkaaviin hierontaotteisiin. Ne laukaisevat jännityksiä ja aktivoivat aineenvaihduntaa. Myös hoidoissa käytetyt hoitoöljyt hellivät kehoa ja mieltä.

Beauty-hoidot

Aromatican Beauty-hoidot ovat erottamaton osa Wellness-hyvän olon kokemusta. Ulla-Maija Gracen kehittämät ihon hellimis- ja kauneudenhoitomenetelmät ja tuotteet luovat sekä sisäistä että ulkoista hehkua. Hoidoissa käytettyjen hoitoaineiden hienostuneet tuoksut ilahduttavat lisäksi mieltä ja hellivät tunteita.

Anna mennä, hemmottele itseäsi – unohtumattomat elämykset odottavat sinua.