Aromatica - Wellness tuotteet

VARTALOHIERONTAÖLJYT

Aromatica - Wellness kokovartalon hierontaöljystä löydät sopivan täsmätuotteen hierontaan. Ne ovat sellaisenaan parhaita käyttää, jolloin varmistat parhaat hoidolliset tuplavaikutukset yhdessä hieronnan kanssa.

Lue lisää

JALKASPA-TUOTTEET

Jalat ansaitsevat hellimistä. Hyvin hoidetut jalat jaksavat paremmin. JalkaSpahoito sisältää kovettumia pehmentävän jalkakylvyn ja verenkiertoa virkistävän jalkahieronnan, joka tekee olon höyhenenkevyeksi. Itsekäyttötuotteilla voi tehostaa jalkojen hoitoa joko hoitojen välissä tai kokonaan itsenäisesti.

Lue lisää

KIINTEYTTÄVÄT SELLUULIITTITUOTTEET

Poistavat senttejä, lisäävät hyvinvointia, kaunistavat vartaloa. Vilkastuttavat ja elvyttävät aineenvaihduntaa poistaen tehokkaasti selluliittia. Sopivat sekä hoitola- että kotikäyttöön.

Lue lisää

KASVOHOITOTUOTEET

Hoitola ja itsekäyttöön kehitetty kasvohoitosarja on monipuolinen kasvojen hoitoon tarkoitettu kokonaisuus, jossa hoitotuotteiden ja itsekäyttötuotteiden sekä hoitotekniikan avulla saadaan kasvojen mahdolliset turvotukset laskemaan, iho kirkastumaan ja voimaan paremmin.

Kasvojen päivittäinen hoito itsekäyttötuotteilla kasvohoitojen välissä on tehokas ja antoisaa.  Itsekäyttötuotteita voi käyttää luonnollisesti myös täysin itsenäisesti.

Lue lisää

SPORT-FITNESS

Lihakset kestävät kovaakin liikkumista paremmin, kun niitä huolletaan hyvin ja systemaattisesti. Kramppimix lievittää sekä vähentää lihaksiston kramppeja ja jännityksiä. Lihasmix auttaa akillesjänne-, nivel- ja lihasvaivoissa sekä poistaa turvotuksia nyrjähdysvaivoissa. Kun haluat tehoa suoritukseen ja jaksamista sekä voimaa liikkumiseen, käytä SportPoweria. Suorituksen jälkeen palautuminen nopeutuu ja tehostuu SportBalanssilla.

Harrastat mitä liikuntamuotoa tahansa, pääset Sport–Fitness-tuotteilla parempiin tuloksiin ja lihakset voivat paremmin. Sport–Fitness-tuotteiden avulla liikkuminen on helpompaa, hauskempaa ja hyvät tulokset puhuvat puolestaan.

Lue lisää

ETEERISET ÖLJYT

Ulla-Maija Gracen valikoimat aidot 100% luonnon eteeriset öljyt.

Ne ovat ECOCERT, DEMETER; SOIL ASSOCIATION ORGANIC sertifioutuja eteerisiä öljyjä. Tuotteet ovat 5 ml pakkauksissa, lukuunottamatta merkittyjä poikkeuksia.

Lue lisää

KASVIÖLJYT

(koot 100 ml ja 500 ml) viinirypäleen siemenöljy myös 5 L

Kasviöljyt ovat korkealaatuisia kylmäpuristettuja sertifioituja luomukasviöljyjä, lukuun ottamatta Viinirypälesiemenöljyä.

Lue lisää

TEA-TREEPLUS

(Ainoastaan 60 ml)

Tea-TreePlus-vesi puhdistaa ja hoitaa tulehduksia, finnejä, akne-näppyjä, kynsisieniä ym.

Lue lisää

ERITYISHOITOTUOTTEET

Aromatica – Wellness eritystuotteet ovat kehiteltyjä täsmätuotteita tiettyihin tarkoituksiin, kuten Fibromixtuote fibromyagian ja reuman yhteydessä, Kolotus-tuotteet on suunniteltu erilaisten kolotusten ja vaivojen yhteyteen, Atopicamix on erinomainen apu atooppiselle iholle, Flunssalotion lievittää tukkoista oloa.

Lue lisää