Ajankohtaista

UMG-Wellness Trainer koulutuskäunnistyy 1.2.2014

Katsoohjelmaa http://www.aromatica.fi/umg-wellnes-trainerkoulutus. Pyydä esite info@aromatica.fi

IFA Diploma in Professional Essential Oils Therapy -koulutus IFA:n (international Federation of Aromatherapist) Diploma in Professional Essential Oils Therapy
koulutksen opetussuunnitelma on rakennettu kansainväliseksi ympäri maailmaa toteutettavaksi. Ulla-Maija Grace toteuttaa kyseistä koulutusta ensimmäisten joukossa maailmassa. EU:n määrittämässä koulutuksen tasojärjestelmässä se vastaa NVQ5 tasoista tutkintoa ja on siis sisällöltään ammattikorkeakoulun erikoisammattitutkinnon tasoa. Koulutuksen kokonais-tuntimäärä on 725 h, josta lähiopetusta 210 h.Professional Essential oils Therapist voi työskennellä Eteeristen öljyjen kanssa mitä moninaisimmissa ammatillisissa tehtävissä. 

Pääsyedellytykset
Tämä laaja-alainen koulutus on kattava ammattilaisille tarkoitettu tieto- ja taito kokonaisuus. Siihen voivat osallistua esim. Terveydenhoitajat, Sairaanhoitajat, Fysioterapeutit, Terveydenhuollon- ja Kosmetologikoulujen opettajat, Kosmetologit, UMG-Wellness Terapeutit ja UMG-Diplomiaromaterapeutit. Myös LKL:n tai korkeammat terveyden huollon opinnot tai IFA:n anatomia, fysiologian ja tautiopin suorittaneet, voivat osallistua ( Todistus tarvitaan IFA:n tutkintoon tullessa)  Eteeristen öljyjen käyttö hoitavina aineina ja osana hoito- hyvinvointi- ja kauneusalan tuotteita, asettaa ammatillisia vaatimuksia niiden käyttäjille ja kouluttajille.

Katso tästä IFA Diploma koulutusohjelma.

Aromatica-Wellness hoitojen seurantatutkimus

Kaskenlinnan sairaalassa 3C osastolla ja Kaarinakodissa toteutettiin seurantatutkimus, jossa tarkasteltiin Aromatica-Wellness hoidon vaikutuksia vanhustyössä. Tutkimuksen tärkeimmät tavoitteet saavutettiin. Hoidot rauhoittavat ja poistavat ahdistusta sekä auttavat myös levottomuuteen.

Ulla-Maija Gracen haastattelu Kauneus & Terveys -lehdessä

Ulla-Maija kertoo elämästään, urastaan ja hyvinvoinnista Kauneus & Terveys -lehden numerossa 3/2012.

UMG-Wellness-lehti

Lue käynnistämme Spa & Beauty -messuilla Lontoossa sekä muita kuulumisia Euroopasta uudesta lehdestämme.

Matkani UMG-Wellness-terapeutiksi

Moderni hyvinvoinnin ammattikunta kasvaa

Uudet UMG-Wellness terapeutit valmiina hyvään asiakaspalveluun

UMG-Wellness/SPA-hoitojen kokonaisuus

Valmistuneilla UMG-Wellness Terapeuteilla on takanaan n. 14 kuukauden koulutusjakso, jonka aikana he ovat suorittaneet työn ohessa kattavan kokonaisuuden UMG-Wellness/SPA-hoito-koulutuksia sekä hyvinvointia täydentäviä koulutuksia. Lopuksi jokainen on näyttänyt ammattitaitonsa käytännön– ja kirjallisilla näytöillä.

Innostavat, uudet tuulet odottavat

UMG-Wellness Terapeutin tutkinto on avannut jokaiselle uusia mahdollisuuksien ikkunoita; yhdelle tämä merkitsee yritystoiminnan laajentamista, toiselle taas uuden uran alkua. Erilaisista taustoista huolimatta yksi asia yhdistää; moderni tutkinto on alansa edelläkävijä ja antaa etulyöntiaseman erottua joukosta. UMG-Wellness Terapeutit ovat tyytyväisiä siitä että UMG-Wellness hoito– ja tuotemaailman myötä he pystyvät vastaamaan asiakkaiden nykyhetken ja tulevaisuuden tarpeisiin, monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Facebook