TYRNIN TEHOA IHOLLE

Aromatyrni-kasvovoide soveltuu kaikille ihotyypeille päivä- ja yövoiteeksi. Voide poistaa kasvojen turvotusta ja nesteitä. Se pehmentää, hoitaa ja suojaa ihoa tehokkaasti sekä tekee ihosta mattapintaisen. AromaTyrni soveltuu kaikenikäisille. Muutokset näkyvät parhaiten kuitenkin ikääntyvällä iholla, sillä se tukee ihon uusiutumista ja vahvistaa ihokerroksia. Voiteessa on auringonsuojakerroin 5.

Tyrni tunnetaan tehokkaana turvotuksen laskijana ja ihon uusiutumisen tehostajana. Tyrniöljyssä on runsaasti C-, E- ja A-vitamiineja, jotka toimivat voimakkaina antioksidantteina. Tyrnissä on myös paljon flavonoideja sekä B1-, B2-, K- ja P-vitamiineja, jotka ovat kasvikunnassa harvinaisia. Omega-rasvahapot ravitsevat ja edistävät ihon tervettä aineenvaihduntaa ja suojaavat ihoa. Aromatican tyrnituotteissa käytetään kotimaista luomukasvatettua tyrniöljyä, joka on saatu tyrnimarjan hedelmälihasta.

Elina Kouki:”AromaTyrnivoiteesta löysin avun vuosikymmeniä kestäneisiin iho-ongelmiin”

Turkulainen äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori Elina Kouki on koko elämänsä ajan kärsinyt todella pahasta allergisesta ihottumasta ja muista iho-oireista kuten maitoruvesta, taiveihottumasta, ihon punoituksesta ja hilseilystä. Pahimmat kohdat olivat hyvin näkyvillä paikoilla kuten kasvoissa, kaulassa ja päänahassa. Nykyään hän voi jo pilke silmäkulmassa sanoa, että näytti aivan rupikonnalta, mutta nuorempana asiasta oli nauru kaukana.

Kaikki konstit käyttöön

Elina on käynyt elämänsä aikana lukuisilla lääkäreillä, mutta kerta toisensa jälkeen ratkaisuksi on tarjottu vain kortisonia. Sitä hän ei kuitenkaan käyttänyt, ensin hammaslääkäri-äitinsä vastustuksesta ja myöhemmin omasta tahdostaan. Sekä äidin että tyttären näkemys oli, että kortisonista on varsinkin pitkäaikaisessa käytössä enemmän haittaa kuin hyötyä.

Koska lääkäreistä ei ollut mitään apua, kokeiltiin Elinalle kaikki kalliit kansainväliset kosmetiikkamerkit mitä oli tarjolla. Vaikka kalliit tuotteet olivat tarkoitettu nimenomaan herkälle iholle, ärtyi hänen ihonsa niistä entisestään. Myös apteekin perusvoiteet tulivat Elinalle tutuksi, mutta ne puolestaan aiheuttivat finnejä.

AromaTyrnivoiteesta pelastus

Pari vuotta sitten Elina kuuli Aromatican AromaTyrnivoiteesta vyöhyketerapeutti Tuija Vångilta, joka tekee myös Aromatican hoitoja. Aluksi Elina oli skeptinen; eihän vuosien saatossa yksikään tuote ollut tehonnut, joten miksi Aromatyrnivoide olisi sen kummempi.

Elina sai kokea kuitenkin valtavan iloisen yllätyksen huomatessaan, että AromaTyrnivoiteen ansiosta iho alkoi voida päivä päivältä selvästi paremmin. Ärtyneen, kuivan, hilseilevän ja kiristävän ihon tilalle tuli hyvinvoiva, tasainen ja pehmeä iho.

Nykyään Elinan ihossa ei ole jälkeäkään iho-ongelmista eikä hän suostu käyttämään mitään muuta voidetta iholla kuin AromaTyrnivoidetta. Sittemmin hän yllättyi uudestaan positiivisesti huomatessaan, että laaja ja vakava palovamma hänen käsivarressaan parani myös tämän voiteen ihoa uusivan ominaisuuden ansiosta. Sairaanhoitaja oli ollut jälkitarkastuksessa ihmeissään, kun Elina oli näyttänyt täysin parantunutta ihoa kädessään. Samainen hoitaja oli sanonut viikkoja aikaisemmin, että käteen voi jäädä elinikäinen punainen arpi.

”Ajatella, että suomalaisilla on käsissään tällainen aarre”, tuumaa Elina Kouki lopuksi.