HYVÄN OLON KIRJA ULLA-MAIJA GRACELTA

Wellness – hyvän olon kirja innostaa iloisempaan ja eloisampaan terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen. Ulla-Maija Grace käy kirjassaan läpi hyvän olon edellytyksiä monipuolisesti.Wellness – hyvän olon kirja tarjoaa myös konkreettisia elämän laatua parantavia vinkkejä arkeen. Lady Grace -sarjan tuotteet on suunniteltu tukemaan kirjan ajatuksia. Kirja ilmestyi Tammen kustantamana helmikuussa 2010.

Wellness – hyvän olon kirja auttaa tunnistamaan ne asiat ja alueet elämässä, jotka ehkä kaipaavat kohennusta. Kirja neuvoo, mitä itse voi tehdä asioiden korjaamiseksi. Jokaisessa luvussa on helposti käyttöön otettavia ohjeita ja harjoituksia, jotka tuovat positiivisia kokemuksia päivään.

Stressi on uusi ”tappajavirus”, ja sen paineissa kehomme ja mielemme elää jatkuvassa taisteluvalmiudessa. Se rasittaa kaikkia elimistömme fyysisiä toimintoja ja yllyttää paniikinomaista tilaa mielessämme ja tunteissamme. Se aiheuttaa epämääräisiä kipuja, ruoansulatushäiriöitä, unettomuutta, masennusta. Kirjassa Ulla-Maija Grace antaa vinkkejä ja ohjeita, miten päästä eroon stressistä, jotta se ei haita terveydellisiä ongelmia.

Osa kirjasta on tarkoitettu erityisesti bisnesnaisille. Lukija löytää ne tavat, joilla pysyä mukana työn kiihkeässä rytmissä muutosten ja vaatimusten keskellä.”Aamu alkaa illalla” on Ulla-Maija Gracen oivallinen muistisääntö.

Ulla-Maija Grace: Wellness – hyvän olon kirja (Tammi 2010)
OVH 26,00 €

Tilaa kirja itsellesi verkkokaupasta!