AROMATICA JA HOLIDAY CLUB YHTEISTYÖHÖN

AROMATICAN UMG-WELLNESS-HOIDOT JA -TUOTTEET AINOINA SUOMALAISINA MUKAAN HOLIDAY CLUB -KYLPYLÖIDEN UUDISTETTUUN HYVÄN OLON HOITOVALIKOIMAAN

Turun Sanomat 20.9.2008

Turkulaisen hyvinvointiyrityksen Aromatican ja Holiday Club Spa Hotellien yhteistyö on alkanut. Jatkossa Aromatican UMG-Wellness-hoitoja ja -tuotteita on saatavilla kuudesta Suomen Holiday Club -kylpylästä.

Aromatica on ainoa suomalainen yritys, joka valittiin mukaan kuuden Holiday Club Spa Hotellin uudistettuun hoitolatarjontaan. Aromatica on wellness-hoitojen ja -tuotteiden johtava kehittäjä ja valmistaja Suomessa. Yritys myy kehittämiään hyvän olon tuotteita, joiden tehoaineina toimivat eteeriset öljyt, sekä tarjoaa koulutusta ja hoitolapalveluja.

- Yhteistyö Holiday Club Spa Hotellien kanssa on meille merkittävä valtakunnallinen sopimus. Olemme kehittäneet hoitoja ja tuotteita hyvinvoinnin edistämiseksi jo vuodesta 1994, joten tämä on hieno luottamuksen osoitus, Aromatican johtaja Ulla-Maija Grace iloitsee.

Aromatican hoitotuotteiden sekä eteerisiin öljyihin pohjautuvien hoitojen ja tuotteiden tuotekehityksestä vastaa kansainvälisesti arvostettu alan asiantuntija, Ulla-Maija Grace. Hänen kehittämissään hierontahoidoissa käytetään lempeitä, mutta tehokkaita otteita, jotka tukevat ja elvyttävät elimistön omaa luonnollista toimintaa.

Hemmotteluhoidot tulevat kylpylöihin

Kiireinen elämänrytmi vaikuttaa myös kylpylä- ja hoitolapalveluiden tarjontaan. Aiemmin kuluttajat viihtyivät kylpylöissä päiväkausia, mutta nyt suositaan piipahtamista ilman yöpymistä. Hoidoissa korostetaan hyvää oloa ja hemmottelua.

Holiday Club Spa Hotellien uudistuvaan hoitotarjontaan on valittu Aromatican hoidoista neljä kokonaisuutta: stressiniskahieronta, selluliittihieronta, aromahieronnat sekä aromakylvyt. Aromatica on kouluttanut Holiday Club Spa Hotellien hoitolahenkilökunnan kesän aikana, ja hoidot ovat saatavilla syksystä alkaen.

Noin 80 prosenttia suomalaisista kylpylöistä on tarjonnut jo aiemmin Aromatican hoitoja ja hoitotuotteita. Holiday Club Spa Hotellit on kuitenkin ensimmäinen kylpyläketju, joka uudistaessaan hyvänolon hoitokokonaisuutensa on ottanut Aromatican hoidot ja tuotteet ketjuhoitovalikoimaansa.

Aromatican tuotteissa käytetään luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita.

Lisätietoja
Aromatica, Ulla-Maija Grace tai Teuvo Laine, puh. 010 548 3400,
puh. 010 548 3400, sähköposti: info@aromatica.fi