Ulla-Maija Grace

Aromatican tuotekehityksestä vastaa kansainvälisesti arvostettu aromaterapian ammattilainen, Ulla-Maija Grace, joka toi aromaterapian pohjoismaihin 1990-luvun alussa. Hän on kouluttanut mittavan uransa aikana satoja aromaterapeutteja Suomessa ja ulkomailla, tehnyt yli 10 000 aromaterapiahoitoa sekä kirjoittanut useita alan teoksia. Tällä hetkellä hän toimii vuonna 1994 perustetun Aromatican johtajana ja pääkouluttajana sekä luennoi ympäri maailmaa alan arvostetuissa konferensseissa.

Grace aloitti mittavan aromaterapiauransa yli 20 vuotta sitten Englannista, jossa hän toimi aromaterapeuttina ja oman koulutuskeskuksensa johtajana. Hän on suunnitellut ja kehittänyt ainutlaatuisen UMG-diplomiaromaterapeutti-koulutuksen, missä yhdistetään klassinen englantilainen aromaterapia ranskalaiseen lääkinnälliseen aromaterapiaan. Grace on myös kehittänyt kaikki koulutuksessa käytettävät hierontamenetelmät. IFA:n (International Federation of Aromatherapists’) opettajarekisteriin Grace on kuulunut jo vuodesta 1991 lähtien ja japanilaisen Yamano Beauty & Wellness’in opettajiin vuodesta 2000.

Opetustyön lisäksi Ulla-Maija Grace on kehittänyt kaikki Aromatican Aromahoitotuotteet, joiden reseptit pohjautuvat hänen kansainvälisesti korkeatasoiseen aromaterapiaosaamiseensa, vankkaan kokemukseen ja kokonaisvaltaisen mind-body-synergian hyödyntämiseen.