Tuotteet

Lady Grace Wellness sarja

Nykyaikaisille ja kiireisille naisille suunniteltu tuotesarja. Sarjaan kuuluu kahdeksan emulsiota. Ne ovat kätevissä 30 ml pumppupulloissa, helppokäyttöisiä, nopeavaikutteisia ja hyvin turvallisia päivittäisessä käytössä.

Lady Grace kasvojenhoitosarja

Aromatican Lady Grace Timeless Beauty -kasvojenhoitotuotteet ovat täsmätuotteita, joiden teho syntyy luonnon omien tehoaineiden, eteeristen öljyjen, yhteisvaikutuksesta fyysiseen kehoon, tunnetiloihin ja mielialaan. Kasvojenhoitosarjan kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa.

Sort - Fittness lihaskunto sarja 
Liikkujan kumpani

Tee likunnastasi miellyttävämpi, tehokkaampi ja hoida mahdolliset liikunnan aiheuttamat vaivat heti. Palautumisogelmat, lihaskrampit, venähtymät jne.

Kuntoile iloisesti ja tehokkaasti. 

Lady Grace vartalohierontasarja

Aromatican Lady Grace Timeless Beauty -kasvojenhoitotuotteet ovat täsmätuotteita, joiden teho syntyy luonnon omien tehoaineiden, eteeristen öljyjen, yhteisvaikutuksesta fyysiseen kehoon, tunnetiloihin ja mielialaan. Kasvojenhoitosarjan kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa.

Vartalohierontaöljyt

Hierontaöljyt saavat sormet juoksemaan iholla ja vievät kehon ja mielen rentoutuneeseen tilaan.

Kiinteyttävät selluliittituotteet

Poistavat senttejä, lisäävät hyvinvointia, kaunistavat vartaloa. Vilkastuttavat ja elvyttävät aineenvaihduntaa poistaen tehokkaasti selluliittia. Sopivat sekä hoitola- että kotikäyttöön.

Kasvohoitotuotteet

Kasvohoitosarja on monipuolinen kasvojen hoitoon tarkoitettu kokonaisuus, jossa hoitotuotteiden ja itsekäyttötuotteiten sekä hoitotekniikan avulla saadaan kasvojen mahdolliset turvotukset laskettua, iho kirkastumaan ja voimaan paremmin.

Kasvojen hoito itsekäöyttötuotteilla on kasvohoitojen välissä tehokas koska se on päivittäistä Itsekäyttötuotteita voi käyttää myös täysin itsenäisesti.

Jalkaspa-tuotteet

Jalat kannattelevat meitä päivittäin, joten ne ansaitsevat hellimisensä. JalkaSpahoito sisältää kovettumia pehmentävän jalkakylvyn ja verenkiertoa virkistävän jalkahieronnan, joka tekee olon höyhenenkevyeksi. Itsekäyttötuotteilla voi tehostaa jalkojen hoitoa joko hoitojen välissä tai kokonaan itsenäisesti.

Eteeriset öljyt

Ulla-Maija Gracen valikoimat aidot 100% täysin aitoja höyrytislattuja ja puristettuja eteerisiä öljyjä.

Ne ovat ECOCERT, DEMETER; SOIL ASSOCIATION ORGANIC sertifioutuja eteerisiä öljyjä. Tuotteet ovat 5 ml pakkauksissa, lukuunottamatta merkittyjä poikkeuksia.

Kasviöljyt

(koot 100 ml ja 500 ml) viinirypäleen siemenöljy myös 5 L

Kasviöljyt ovat korkealaatuisia kylmäpuristettuja sertifioituja luomukasviöljyjä lukuun ottamatta Viinirypälesiemenöljyä.

Tea-TreePlus

(Ainoastaan 60 ml)

Tea-TreePlus-vesi puhdistaa ja hoitaa tulehduksia, finnejä, akne-näppyjä, kynsisieniä ym.

Erityishoitotuotteet

Aromatica – Wellness eritystuotteet ovat kehiteltyjä täsmätuotteita tiettyihin tarkoituksiin, kuten Fibromix Fibromyagian ja reuman yhteydessä, Kolotus-tuotteet on suunniteltu erilaisten kolotusten ja vaivojen yhteyteen, Atopicamix on erinomainen apu atooppiselle iholle, Flunssalotion lievittää tukkoista oloa.