Aromatica Wellness - koulutukset

Aromatican - Wellness koulutukset ovat ainutlaatuisia kokonaisuuksia, jotka sisältävät ammattitaidolla toteutetun koulutuksen lisäksi korkealuokkaisia terapiakäyttöön ja itsehoitoon sopivia tuotteita.

UMG -Wellness-terapeutti koulutuskokonaisuus Antaa erinomaisen pätevyyden toimia mm. kylpylöissä, hoitoloissa ja itsenäisenä yrittäjänä.

IFA Diploma in Professional Essential Oils Therapy –koulutus, kansainvälistä alan huippukoulutusta, IFAN opetusuunnitelman mukaan

Aromatica – Wellness SPA / hoidot, ammatilliset lisäkoulutukset hoitoalan ammattilaisille.

UMG-Diplomiaromaterapeuttitutkinto, terapeutin tieto-taitoa syventävä jatko UMG-Wellnessterapeutti koulutukseen.

UMG – Wellness trainerkoulutus, mm. liikuntaan Sport – Fitness alalla, naisen hyvinvointiin, seniorien hyvinvointiin ja vanhustyö- alojen tarpeisiin

Koulutuksissa käytettävät ammattikäyttöön ja itsehoitoon tarkoitetut Aromatica -Wellness- ja Lady Grace -hoitotuotteet ovat eko-laatua ja Pro Luonnonkosmetiikka -laatuluokkaa.

Monipuolisesta tarjonnasta voit valita yksittäisiä koulutuksia tai suorittaa kokonaisen koulutusohjelman. 1-3 päivän mittaisina moduuleina sekä etäjaksoina toteutettuina koulutukset sopivat myös työn ohella opiskeluun.

Koulutuskalenterista löydät koulutusohjelmat, koulutusten hinnat ja ajankohdat.